Az orsó csont végének törése, könyök törésem van. Műteni fogják holnap. Műtét után kell gipsz? Meddig?
Figyelt kérdés
Hogy vészeltétek át? Hogyan tudtatok zuhanyozni? Most gipszsinben van a törés, eléggé fáj. Normális ez? Félek a műtéttől is. Ez nagy műtét? Köszönöm a segítséget.2022. márc. 9. 15:25
1/11 anonim válasza:
Csak a fájdalomra tudok válaszolni, normális. Nekem 2 hete a másik vége törött el, csuklótörés.Ahol gipszelték, azt mondták műteni kell, ahová mentem műtétre, ott azt mondták nem, így kimaradt.
Én 3 napig szedtem fájdalomcsillapítót, ( a papírra is rá volt írva, hogy fájdalomcsillapító javasolt)
2/11 anonim válasza:
Én biztosan nem engedném műteni. Nekem a térdem tört el, az is helyre jött magától begipszelve mankózva. Nem kértem a műtétet.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszi nektek. Túl vagyok a mütéten, most kórházban vagyok. Egy kisdarab letört a könyökhöz közeli csontvégből, így rezekálni kellett.
2022. márc. 10. 17:15
4/11 A kérdező kommentje:
Újra én vagyok. Még rajtam a gipszsin egy hétig. De nem tudom kinyujtani a kezem csak behajlitani. Kell gyógytorna, de el vagyok keseredve. A kézfejemet nem tudom kinyujtani csak picit.
2022. márc. 22. 15:07
6/11 A kérdező kommentje:
Az orvos megijesztett, hogy muszáj lesz a műtét, mert utána baj lesz, ha nem műtetem meg. Erre most alig mozog az ujjaim.
2022. márc. 22. 18:29
7/11 anonim válasza:
Orvostan-hallgatója volt akkor az orvosnak talán. Átadta neki a feladatot.
8/11 A kérdező kommentje:
Én sem értem hogy miért nem figyelt? Most járhatok gyógytornára, idegeskedhetek hogy vagy rendbe jön vagy nem.
2022. márc. 23. 01:19
9/11 anonim válasza:
1-es vagyok. Hogy vagy?
Én is csak 10 nap után tudtam mozgatni az ujjamat,kinyújtani teljesen 2-3 hét után. (nem műtöttek) Gipsz levétel után mindenkinek kell gyógytorna.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi, kedden veszik le a gipszsint, 3.hétig volt rajtam. Tornáztatom az ujjaimat, de felfelé kiegyenesedni nem nagyon akar. Idegesít, mert így tök béna vagyok, mindent egy kézzel kell csinálni. Írták ki 14.gyógytornát.ingeráram + gyógytorna. Az orvos oda írta a paoiromra hogy nervus radius sérülés. Az pedig ideg sérülés, ez aggaszt.
2022. márc. 27. 00:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!