Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Miért fáj ennyire a térdem?

Miért fáj ennyire a térdem?

Figyelt kérdés

Átbulozott éjszaka után vagyok, 6 óráig a táncparketten voltam, utána 1 órát sikerült aludnom. Sosem volt baj a térdemmel (a ballal,hisz az fáj), nem éreztem benne soha fájdalmat. (Pedig már 1-2 ilyen éjszakán túl vagyok). Mióta felkeltem (7kor), azóta érzek benne egy kis tompa fájdalmat ami egyre csak erősödik. Ha nyugiban tartom még elviselhető a fájdalom, de amint megpróbálok járni és ránehezedni elviselhetetlen lesz és azonnal le kell ülnöm… most még tudom pihentetni de 5-kor el kell mennem itthonról, szóval muszáj lesz használnom valahogy. Mi segítene rajta?

(2 napja kaptam az első oltást, ha ennek lehet valami köze hozzá)

17/l

2022. febr. 5. 11:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Traumatológián tudnak segíteni, túlterhelted a porokat, ezért valószínű jól fel van vizesedve és esetleg gyulladt is! Pihentetni kellene, nem indulni az újabb partiba! :)

Az oltásnak ehhez nincs köze, ha trombózisod lenne azt nem ott és nem így éreznéd!

2022. febr. 5. 11:27
 2/5 anonim ***** válasza:
*porcokat na, csak nem vette be a gép a betűt! :) 2-3 nap döglés kell neki és burofix vagy fekete nadálytő krém!
2022. febr. 5. 11:28
 3/5 anonim ***** válasza:
A térdfájdalmat okát online senki nem fogja tudni megmondani felelőséggel.
2022. febr. 5. 11:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Túlterhelted + öregszel. Mostantól egyre könnyebben, és egyre jobban fog megfájdulni Üdv a halandó emberek világában! 40 évvel ezelőtt simán felmásztam, a fára, most meg nem. :) Pihentetni kell + kenegetni.
2022. febr. 5. 11:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem újabb partiba megyek egyébként, hanem van egy lovam és hozzá muszáj kimennem trágyázni stb, minden nap plusz suli úgyhogy a 2-3 nap pihenő sajnos nem fér bele:(, de a kenegetést kipróbálom!
2022. febr. 5. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!