Kiment a bokám egy órája. Tudtam vele utána sétálni, de aztán annyira fájt hogy nem bírtam ráállni. Viszont egyelőre nem dagad, nem vérzett be..?
A szalagsérülést a röntgen nem mutatja ki. Azzal "csak" az esetleges csontsérülést zárhatod ki. A CT vagy az MR szerintem praktikusabb lenne, mert ez a szalagok vizsgálatára is alkalmas. Ha van bennfentes ismerősötök a kórházba (esetleg sürgősségin), akkor lehet nem ártana előbb vele beszélni, hogy protezsáljon be egy rtg-re vagy CT-re, hogy minden kizárható legyen.
Nem kell itt túlokoskodni! Ahogy a mavos témát... 😂😂😂
Holnap az orvos majd megvizsgalja.
Csakhogy ezzel kapcsolatban magam rendelkezem személyes tapasztalattal, míg a MÁV-os kérdést magam nem teljesen láttam át és az érintett rokonaim sem voltak mindennel tisztában. A kettőt ne keverjük össze!
#13 (kérdező)
Azt megértem, hogy ily módon nem szerencsés őt úgymond zaklatni. A szakrendelésről az orvos úgyis tovább küld (röntgenre is beutaló és időpont szükséges vagy a szakorvos közvetlen küld be, amit a CT esetében is megtehet). Már csak néhány óra és minden kiderült.
#14 (kérdező)
Neked is szép estét!
Úgy általában!
- remélem, hogy az eredményt megírod
- mielőbbi jobbulást
Akkor lehet, hogy szerencsés vagy... Reméljük, hogy így is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!