Üdv! Airsoft fegyverrel lőtték meg a kezem, az okozhat csonttörést?
Figyelt kérdés
Hétvégén elhívtak kipróbálni az airsoftot, de a játék miatt túl izgatott voltam és nem tudtam időben felvenni a kesztyűmet mielőtt a fegyvert a kezembe nyomták. Kb 3-4 méterről találatot kaptam a jobb kezemen, és a középső ujjamról levitte a bőrt a gyűrűs ujjamon pedig pár percen belül lett egy nagy hólyag szerűség,ami kb fél óra alatt el is tűnt. Kicsit fáj ha hajlítgatom és feszül ha teljesen be akarom hajlitani vagy ki akarom egyenesíteni.2022. jan. 30. 08:12
11/12 anonim válasza:
10# mondjuk a maszk (már nem az orvosi) az elhanyagolható nagyon kevés a fent említett szájlövés mert kifejezetten kérik hogy ferje ne nagyon lőjjünk
12/12 A kérdező kommentje:
Teljes arcmaszkom van, rácsos -sajna a szemüvegem nem fér alá :D
Valamint protectotos kesztyűm is. Egy ember van a csapatban aki régen is játszott plusz van 3-4ember aki kezdő
2022. márc. 14. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!