Miert nem gyógyul?
Néhány napja egy kiszakadt nadrág miatt nagyon osszedorzsolodott a combom, es kisebesedett... másnap egy rossz mozdulat miatt tovább sértettem, es lejott a bőr...
Fertotlenitem, ragapasz van rajta, mikor aktív vagyok, ejszakara szabadon hagyom, hogy levegozzon.
Egy részen, ahol továbbsertettem csunya, piros, es van egy kis gennyesedes is... de nem meleg, nem duzzadt...
Mivel emiatt nem eshetek agynak, elegge banalis, ki is rohognenek a munkahelyemen, muszaj talpon lennem, de még ragtapasszal is dorzsolodik, faj...
Nehezen akar gyógyulni az a gennyes resz...
De ugye nem fog elfertozodni? Vagy miért nem gyogyul gyorsabban? Persze gondolom a folyamatos osszedorzsolodes miatt, de egyszerűen emiatt nem maradhatok itthon.
Ugye meg fog gyogyulni? Csak lassabb lesz a folyamat...? Nagyon idegesit, es hat faj is, mikor setalok...
Es nem rohog ki, hogy hat ez csak egy ártatlan seb? Főleg h osszedorzsolodott comb miatt. Azt se tudom, milyen dokinak mutassam 🤣
Koszi a választ!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!