Tegnap le estem pár lépcsőfokot, és egyre rosszabb, de lábra tudok állni, el menjek orvoshoz?
Ahogy írtam a fenebb említettben, tegnap sikerült le esnem egy 3-4 lépcsőfokot. Elsötétedett előttem minden és már akkor "tértem" magamhoz amikor a falba támaszkodtam. Nos igen, valószínűleg magam alá fordult a bokám, eléggé fáj a külső él és a boka közt. De rá tudok állni. Orvoshoz nem szeretnék fordulni amíg nem muszáj, ahova járok ott nagyon lekezelően tudnak beszélni az emberrel. Főleg ha kiderül, hogy pl. Csak meghúzódott.
Tegnap óta kicsit jobban fáj, több mozdulat esik nehezemre, de így is rá tudok állni. Meddig várjak még? Vagy inkább már holnap nézessem meg?
Előre is köszönöm a válaszokat. :)
Mindenképpen menj el orvoshoz, mert lehet zúzódás és sajnos akár törés is belőle. (Tapasztalatból írok)
Holnap mindenképp nézesd meg!
Menj el, az a biztos. Ne foglalkozz a lekezelő orvossal az a dolga hogy megnézzen és gyógyítson. Lehet, hogy komolyabb a baj.
Addig is pihentesd, tegyél rá hűsítő pakolást és mihamarabb irány a doki.
Jobbulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!