Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Visszatartottam a tüsszentésem...

Visszatartottam a tüsszentésem és éreztem hogy a tüdőmben robban el. Azóta fáj a tüdőm. Megsérülhettem?

Figyelt kérdés

Már bánom hogy nem engedtem ki.

Érdemes lenne tüdőröntgent csináltatnom a tüdőgondozóban? Ott megtudják a röntgen alapján mondani ha megsérült valamelyik része a tüdőmnek ? Kérlek csak normálisan válaszoljatok , komolyan azt érzem hogy baj van velem. De lehet ha orvoshoz

2022. jan. 9. 23:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Miért nem engedted ki?
2022. jan. 9. 23:29
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Még ilyet az életemben nem hallottam....ha csak nem egy troll kérdés..
2022. jan. 9. 23:46
 3/10 anonim ***** válasza:
61%
Nem tudom h urban legend-e de azt hallottam h megrepedhet tole a bordank vagy akar egy er is
2022. jan. 9. 23:58
 4/10 anonim ***** válasza:

2es vagyok..

Egyébként, ha tényleg ez van,és nem akarod beadni ezt a dokinak,mert tartasz tőle mit mond,akkor magán helyen tuti hamar kapsz időpontot is...:) akár MR-re is.

2022. jan. 10. 00:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Mikor történt? Azóta javult vagy rosszabbodott?
2022. jan. 10. 00:15
 6/10 A kérdező kommentje:
Ez nem troll kérdés meg nem hülyéskedés hanem ez 2 nappal ezelőtt történt , kicsit megvagyok fazva es azért volt ez a tüsszögés egész nap es volt egy amit visszatartottam nagyon is rosszul tettem mert azóta fáj a hátam meg a tüdőm. És igen arra voltam kiváncsi hogy h
2022. jan. 10. 05:11
 7/10 A kérdező kommentje:
*ha megröggeneznek akkor megtudják e mondani higy léghólyagok szakadtak e át vagy valamilyen kissebb bevérzés történt e a magas nyomástól.
2022. jan. 10. 05:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Én még anno, úgy tanultam, hogy tüsszentéskor a levegő 200 km/h sebességgel távozik a szájból. (Ha nem hiszed, utána lehet olvasni manapság a neten) Szóval ESÉLYES, hogy valóban okoztál magadnak valami érszakadást, esetleg az alveolusok / léghólyagocskák sérülhettek.
2022. jan. 10. 08:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Az MR mutatja legjobban ki ezeket,de lehet próbálkozni sima röntgennel is,viszont ott nem biztos ,hogy észre vesznek olyat,ami kellene.
2022. jan. 10. 10:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Egyszer olvastam egy olyat, hogy egy fiú vagy férfi ugyan ezt csinálta, csak neki a torkávsl lett valami
2022. jan. 24. 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!