Lehet abból baj h a hörcsög odakap és egy picit kicsordul a vér?
Figyelt kérdés
2022. jan. 2. 23:55
1/5 anonim válasza:
Nem hiszem, te tartod, egészséges?
Az én kis hörcsögöm akkor harapott meg amikor hirtelen rosszul lett én meg fogtam, hogy rohanjunk az orvoshoz. Eléggé mélyen belekapott a kezembe - fájdalmában. Sajnos nem értünk az orvoshoz, pár perc alatt lezajlott... Ez sok éve volt, azóta sincs semmi bajom, pedig azt nem tudom mitől halt meg ennyire hirtelen... semmi tünete, előjele nem volt hogy ez lesz. 😥
2/5 A kérdező kommentje:
Igen nem volt baja eddig. Csak új hörcsög érkezett hozzá és állandóan harcol vele és én is áldozata lettem...
2022. jan. 3. 00:23
3/5 A kérdező kommentje:
Hogyan vennem észre habajvan? Piros csík fut?
2022. jan. 3. 00:26
4/5 anonim válasza:
Vérzett a seb, szóval ami bement az nagy eséllyel ki is jött. Utána kimostad, mert akkor nagyon mini az esélye, hogy bajod lesz.
A piros csíkot kell figyelni, igen.
5/5 anonim válasza:
Már bocs, de nem olvastál utána, hogy 2 vagy több hörcsögöt nem tartunk egyazon ketrecben? Egy hörcsög, egy ketrec. A hörcsögök territoriálisak egymásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!