Menjek el orvoshoz vagy sem ?
Sziasztok !
Tegnap este 19:55 kor körülbelül jégkorozni voltam , és az utolsó 5 perc előtt egy felelőtlen döntés jött a barátnőm és az én fejemben . Megfogta a nadrágszíj tartó kis cuccokat , (mivel nem stabil így gondoltam hátha megtudja milyen gyorsan menni) ahogy kanyarodni szerettem volna , és ő nem kanyarodott , el rántott és nagyon be vertem a fejem a jégbe . Hirtelen pár másodpercig nem tudtam , hogy hol vagyok , de nem volt eszmélet vesztésem , 1-2 perc elteltével felkeltem és ki mentem a jégről , nagyon szédültem már ott is . De nagy nehezen haza jutottam . Úgy gondoltam , hogy jó lesz reggelre . De most is szédülök , hányingerem az egy nagyon kicsi van , a fejem minden területen szét szakad . És nagyon gondolkozom azon , hogy elmenjek e orvoshoz . De tanácstalan vagyok e téren ! Előre is köszönöm a válaszokat és bocsánat ha hülye kérdést raktam fel ! Kellemes ünnepeket
5 órát voltam az sbon. Agyraszkodas , sok víz ,sok pihenés ,fájdalomcsillapító , hányás esetén mentő és azonnal vissza.
Köszönöm mindenkinek a válaszát ! Jelenleg pihenek és próbálok javulgatni! Kellemes ünnepeket mindenkinek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!