Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Menjek el orvoshoz vagy sem ?

Menjek el orvoshoz vagy sem ?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Tegnap este 19:55 kor körülbelül jégkorozni voltam , és az utolsó 5 perc előtt egy felelőtlen döntés jött a barátnőm és az én fejemben . Megfogta a nadrágszíj tartó kis cuccokat , (mivel nem stabil így gondoltam hátha megtudja milyen gyorsan menni) ahogy kanyarodni szerettem volna , és ő nem kanyarodott , el rántott és nagyon be vertem a fejem a jégbe . Hirtelen pár másodpercig nem tudtam , hogy hol vagyok , de nem volt eszmélet vesztésem , 1-2 perc elteltével felkeltem és ki mentem a jégről , nagyon szédültem már ott is . De nagy nehezen haza jutottam . Úgy gondoltam , hogy jó lesz reggelre . De most is szédülök , hányingerem az egy nagyon kicsi van , a fejem minden területen szét szakad . És nagyon gondolkozom azon , hogy elmenjek e orvoshoz . De tanácstalan vagyok e téren ! Előre is köszönöm a válaszokat és bocsánat ha hülye kérdést raktam fel ! Kellemes ünnepeket

2021. dec. 26. 11:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen menj el, mert valószínűsitheto az agyrazkodas, a fokát az orvos tudja megmondani. Jobbulast.
2021. dec. 26. 12:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, menjél mielőbb, mindenképpen fontos lenne egy kivizsgálás.
2021. dec. 26. 12:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Menj (vagy hívj mentőt)! Ennyi idő után nem normális, hogy ennyire sz*rul vagy.
2021. dec. 26. 12:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, menj be a sürgősségire, ha valaki be tud vinni, vagy hívj mentőt. De semmiképpen ne vezess ebben az állapotban.
2021. dec. 26. 12:15
 5/9 A kérdező kommentje:
Sajnos a családban nincs kocsi . Én meg nyáron múltam el 18 , jelenleg párommal élek . Nem azt mondom hogy messze van a sürgősségi , de közel sincs ! Köszönöm a válaszokat .
2021. dec. 26. 12:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor legalább telefonálj egy orvosi ügyeletre, mondd el a tüneteidet, és hogy mi történt, és majd ők megmondják, hogy mi a teendő.
2021. dec. 26. 12:20
 7/9 A kérdező kommentje:

5 órát voltam az sbon. Agyraszkodas , sok víz ,sok pihenés ,fájdalomcsillapító , hányás esetén mentő és azonnal vissza.

Köszönöm mindenkinek a válaszát ! Jelenleg pihenek és próbálok javulgatni! Kellemes ünnepeket mindenkinek !

2021. dec. 26. 23:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Mielőbbi jobbulást és teljes gyógyulást kívánok!
2021. dec. 26. 23:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok. Örülök hogy nincs nagyobb baj. Jobbulast és kellemes ünnepeket, pihenést neked is. 🙏🌲🥂
2021. dec. 27. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!