Kar amputációra, hogy készüljön fel az ember? Mire számítsak
Figyelt kérdés
Nemrég volt csontrák miatt mindkét lábam amputációja. Újabb daganat miatt most a bal karom is le lesz vágva könyék felett. Valami tanács?2021. dec. 23. 09:33
1/7 anonim válasza:
Ezzel kapcsolatos betegcsoportokat keress, vagy keress rá a rehabilitációra és kérdezd meg a szakembereket.
2/7 anonim válasza:
Kérdező, remélem azért fog történni veled valami jó is. Mert ez eléggé elcseszett ami veled történik. De a kar levágása... csak az életedet teszi még nehezebbé. Látásból ismerek egy férfit, akinek x meg y okból nincs bal alkarja (nem is kérdezem meg tőle, elég nagy bunkóság lenne), de nagyjából remekül megvan. Remélem neked sem lesz nehéz.
3/7 anonim válasza:
Én közvetlenül segíteni nem nagyon tudok,de imádkozni fogok érted és az összes hasonló sorsú emberért🙏🏻💕 Szívből kívánom hogy jobbra forduljon a sorsod...
4/7 anonim válasza:
Édesem, teljes szívből sajnálom, amin keresztül mész..
Nagyon kérlek ne add fel soha, eszméletlen erős vagy így is, hogy ennyi dolog ért téged, le a kalappal a kitartásodért!
Szívből kívánom, hogy ezek után csupa jó dolog történjen veled!
Remélem sokan vannak melletted és támogatnak! (:
5/7 anonim válasza:
Én pár hónapja vagyok ebben a helyzetben (dupla láb és kar) ha gondolod írj
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszolat! Már megvolt az amputáció. Hát nem egyszerű…
Ha valakinek van kedve beszélgetni nyugodtan írjon
2021. dec. 29. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!