Valaki mitől van ez?
Figyelt kérdés
Lassan már egy éve a bal derekamnál elkezdett fájni kb 1-2 hónappal is fájt még de egyre jobban hiába nyújtottam semmi,elmentünk orvoshoz azt hitték isiász teltek a hónapok nem múlt el a fájdalom végül az ügyeleten voltam ahol azt mondták h be van csípődve a derekam kaptam krémet izomlazítot illetve nyújtó gyakorlatokat (ez nyáron volt) azóta szinte mondhatni jobban fáj mert már a jobb felem is fáj és ha megmozdulok az ellentétes oldalamra ilyen pattogást hallok/érzek valaki segíteni mi ez mitől van?2021. dec. 17. 21:10
1/3 A kérdező kommentje:
Azt a pattogós/roppanós hangot pedig elől érzem/hallom a jobb oldalon
2021. dec. 17. 21:13
2/3 anonim válasza:
Mindenképp menj vissza az orvoshoz. Lehet ortopédiai, neurológiai, reumatológiai probléma, de még sok egyéb is. Ne hagyd annyiban a dolgot.
3/3 A kérdező kommentje:
Senki nem mond semmit sem, elvileg a gerincem is rendben van a veséim is, mindenki szerint be van csípődve és csináljak nyújtást de egyszerűen már annyira fáj h minden mozdulat rossz érzés
2021. dec. 18. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!