Friss seb/varrat vérzése műtét után mennyire normális?!
Figyelt kérdés
Ma reggel vettek le az arcomról egy anyajegyet, 2 öltéssel amit leragasztottak. Nem régiben ettem pár falatot és megfeledkezve a dologról párszor nagyobbra nyitottam a szám. Fájdalmat nem érzek csak átvérezett minimálisan a tapasz. Maga a vérzés az sztem pár csepp kb.
De félek, hogy vérmérgezést, fertőzést vagy nem tudom mit kapok. Mivel reggeli a műtét, nem merem levenni és újra kötni.
Kép:
Normális az h műtét után vérzik egy kicsit? Vagy h átázik? ettől függetlenül tud gyógyulni?
2021. dec. 14. 20:12
1/3 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz. Vigyázz az evéssel pár napig és az alvással is.
2/3 anonim válasza:
Igen ,ilyen előfordul.A vér tisztitsa a sebet,.Nyomd a kötést rá,és el fog állni.
3/3 anonim válasza:
Ez még egy friss varrat, így előfordulhat a vérzés. Ennyitől nem lesz semmi bajod, de kerüld a vizet, nehogy felülfertőződjön, illetve egyél óvatosabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!