Úti baleset ért ma reggel. Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
A munkahely felé azonnal jelentettem. Huzodasos sérüléseim lettek. Hát és a nyak. Milyen teendőim vannak még?2021. dec. 14. 06:02
11/15 anonim válasza:
Mindenképp kell orvosi látlelet és jegyzőkönyv, anélkül nem tudják megállapítani a kifizetésed sem.
12/15 anonim válasza:
13/15 anonim válasza:
Jegyzőkönyvnél nyilván jelen kell lenned, hiszen alá kell írnod, nyilatkoznod kell. Te tudod, hogy mi történt, stb.
Nekem volt munakúti balesetem, biciklivel mentem, azt akarták velem beadatni, hogy az nem számít annak, mert bicikliztem, de erre nincs semmi kitétel.
Az számít, ha közben kitérőt tettél, pl. ha bementél egy közértbe, vagy kerülővel mentél, tehát csak a legrövidebb út számít annak! Jegyzőkönyvben erre biztos rákérdeznek.
14/15 anonim válasza:
Most már az sem. Régen valóban úgy volt, hogy csak az otthon-munkahely útvonal játszott, de ma már ha pl. Élelmiszerboltba mész, hogy ne halj éhen, akkor azt az útvonalat is munkából hazafelé útvonalnak könyvelik el. Feltétele persze, hogy a munkahely és lakóhelyed közötti legközelebb eső boltba menj. Ne a város túlsó felébe, mert azt tényleg figyelmen kívül hagyják.
15/15 anonim válasza:
azért firtatni fogják, hogy ki volt a hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!