Meddig tarthat még ez a fájdalom? Lehetséges, hogy mégis el van törve?
Lassan két hónapja történt, hogy röplabdázás közben rosszul értem bele a labdába és nagyon megfájdult a kisujjam. Nagyon meg volt dagadva és eléggé fájt. Az azt követő napon el is mentem sürgősségire. Az orvos megnézte az ujjamat, majd elküldött röntgenre. Állítása szerint nem törött el az ujjam, nem is repedt meg, csak megrándult. Azt mondta pihentessem 2 hétig, majd menjek vissza, ha még mindig fáj.
Sajnos azóta még mindig fáj, igaz csak akkor, ha teljesen kinyújtom és a fájdalom is kicsi, de engem zavar. Azért nem mentem vissza, mert úgy éreztem, hogy időpocsékolás azért várni 3-4 órát, hogy mondjon rá valamit és ne csináljon semmit. Nem akarok konteókat szőni, de az lehetséges, hogy azért mondta rá, hogy nincs repedés/törés, mert hogy a sürgősségin vannak nagyobb problémék, mint egy ujjnak a törése?
Válaszaitokat köszönöm!
Szerintetek miért tarthat még mindig a fájdalom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!