Bevertem a fejem a szekrény sarkába, meghalhatok?
Bevertem a fejem a szekrény sarkába. Nagyom rosszul esett, sötétben nem láttam, hogy kinyílt a szekrény ajtaja és nekimentem...
Pont a sarka a homlokomat, tehát a hajam tövénél okozott egy kis puklit illetve vérzett is picit.
Nem érzem, hogy a fejem fájna, csak a pukli helye rossz.
Szerintetek ez nagyon veszélyes?
Belehalni gyakorlatilag bármibe bele lehet kérdező. Van aki megmosdott és az agyevő amőba kinyírta. Vagy a nő, aki anafilaxiás sokkot kapott az ondótól.
Az ember alapesetben sok mindent kibír. Én is voltam bepánikolva, tudom mit érzel. Sikerült elbaltázni a kezem, aztán megtudtam, hogy csak pár hónaposan kaptam tetanusz oltást. 3 napra rá mentem a háziorvoshoz, aki meg elment szabadságra, telefonon meg közölte "semmi bajod sem lesz, egy hét múlva jövök és beoltalak". Minekután az már 10 nap és nem kaptam merevgorcsot, nem is mentem vissza. Pedig papíron meghalhattam volna.
Ilyenbe haltak bele??Ilyenbe?
Lett pukli, ez jó. Agyrazkodast se tartom valószínűnek. Vérzést főleg.
Tudsz egyenesen menni, orrot érinteni, csukott szemmel is. De eleve itt elég kemény a fej
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!