Jártál már úgy hogy fülpiszkával tisztítottad a füledet véletlenül erősebben benyomtad és belehasított a füledbe?
Figyelt kérdés
2021. nov. 29. 19:14
A kérdező szavazást indított:
Én már igen
Én még nem
20 szavazat
2/9 anonim válasza:
A testvérem a dobhártyáját átszúrta vele.
3/9 anonim válasza:
A fülpiszkáló a fülkagykagyló külső részeinek a tisztítására való. Soha nem dugdostam a fülembe.
5/9 anonim válasza:
Ezért van az hogy eleve úgy fogom meg a pálcát, hogy ne tudjon beljebb menni a kelleténél.
6/9 anonim válasza:
Amikor a jobb fülembe dugom a vattás pálcikát, elfog egy allergiás köhögési roham, torokkaparással turbózva. Erre még nem találtam semmiféle magyarázatot, a fülorvost meg még nem kérdeztem. A bal fülemmel ugyanez nem történik meg.
7/9 anonim válasza:
En mosni szoktam szappannal kezzel. Palcika minek?
8/9 anonim válasza:
Hosszu evek ota nem hasznalok fulpiszkalot csaladom sem
Orvosok sem ajanljak
Papirzsepi peder benyom tisztit
De ujjaddal legjobb ez nem vicc orvos is mondta
9/9 qkker1 válasza:
Erről ez a vicc jutott fejembe:
- Halló, Gelka?
- Igen, mi a problémája?
- Piszkáltam a fülemet egy százas szöggel, és most elment a tv-én a hang.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!