Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Kinesio tape-et hogyan tudom...

Kinesio tape-et hogyan tudom leszedni a legkevésbé fájdalommentesen?

Figyelt kérdés
Be lett fújva a lábam a ragasztás előtt kinesio szalaghoz való ragasztóspray-vel és egy elég érzékeny bőrfelületemet (régi műtéti heg) is érinti a szalag és kicsit tartok tőle. Most hétvégén kellene leszednem. Van olyan szer, ami oldja a ragasztót? Sima víz jó rá? Mit javasoltok?

2021. nov. 13. 07:35
 1/7 anonim ***** válasza:

Nyilván van olyan anyag ami oldja a ragasztót, de az a bőröd is oldja. Szerintem sima vízben kellene áztatni előtte.

Ha attól félsz, hogy nagyon odatapad, akkor legközelebb ne fújd be előtte ragasztó spray-val. A kinesio tape-en van ragaszó, az elég.

2021. nov. 13. 07:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Áztatás jó ötlet. Ragtapasz leszedését segíti a babaolaj, talán ennél is jó ötlet.
2021. nov. 13. 08:05
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként nem ér semmit, kamu.
2021. nov. 13. 21:07
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítséget! 3. válaszoló: szerintem nem ez volt a kérdésem, hogy mi a véleményetek a kinesio tape-ről ;)

A többieknek: patikában sebbenzint javasoltak, vettem, vattával áttöröltem 2x és szinte nem is éreztem semmit még az érzékeny bőrfelületemen sem. Hátha másnak segítség lesz a tapasztalatom :)

2021. nov. 14. 03:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Na, örülök, jó tudni. És hogy érzed, segített? Én derékfájásra szeretném kipróbálni, egy ismerősömnek bevált, csak nem találtam még hozzá embert. :) Azért is bízom benne, mert még olimpikonok is használják.

(2)

2021. nov. 14. 04:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Nekem ez most támasztásra van felrakva, térdrögzítőként funkcionál. Úgy érzem, hogy jó :) szerintem mindenképp próbáld meg csak szakember rakja fel!
2021. nov. 16. 12:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Vizesen nem vészes, de ha babaolajat, vagy valami olajos testápolót teszel rá nagyon könnyen lejön.
2022. júl. 1. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!