Zúzódásos térdsérülés...mi a legjobb, leggyorsabb gyógymód?
Figyelt kérdés
Robogóval(lassan)megcsúsztam a faleveleken,oda vertem a térdem.Szép színes...kicsit fáj is,bicegnem is kell.
Mi leggyorsabb módja regerenálásnak ilyen esetben?
(Új a kapcsolat,aki ráadásul a főnökasszonyom is,-miatt kellene egy relatíve gyors gyógyulás...
58/F
2021. nov. 8. 16:10
2/4 anonim válasza:
Lioton.
Heparintartalma miatt gyorsabban szívódik fel a haematoma, ami a fájdalom egyik forrása (a szövetek közé jutott vett feszít)
3/4 anonim válasza:
Fekete nadálytő krém, térdszorító vagy fásli és a lábak felpolcolása a szívtol magasabbra. Pár nap múlva gyógytorna óvatosan, YouTubeon találsz videókat, térd gyógytorna néven. Ha még pár hét múlva is fáj, akkor egy kis ízületvédő szedése is segíthet.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Vettem mindegyiket.
Szinte lépésben mentem,csak kicsúszott a scara alólam. Csúnya,csúnya,fájdogál,-de remélem csak pár nap.
(bízom benne,hogy a sildenafillal nem csökkentik egymás hatását =D)
2021. nov. 8. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!