Sic Semper Tyrannis kérdése:
Eltörhetett a "fenékcsontom"?
Figyelt kérdés
Tegnap véletlen megcsúsztam és seggreültem. :D Akkor még nem éreztem annyira, viszont reggel már fájt, hajolni elég nehézkesen tudok. Lábra bírok állni, annyira nem vészes a dolog, csak egy kicsit sántikálok. A combom hajlik (persze olyankor fáj), külsérelmi nyom nincs, valamint én duzzanatot se érzek.
Ha el lenne törve, akkor nem tudnám hajlítani a combomat, jól gondolom?
2021. okt. 20. 12:28
1/7 anonim válasza:
Ha eltörik akkor fáj. Sajna el tud törni :)
Mindent tudsz csinálni csak nagyon kellemetlen :D
2/7 anonim válasza:
Tisztázzuk, hogy te most a farokcsontra vagy az ülőcsontra gondolsz. Nálad melyik a fenékcsont?
3/7 A kérdező kommentje:
Hát ott fáj ahol ülök rajta. Ülőcsont lesz az, a farokcsont fentebb van.
2021. okt. 20. 14:22
4/7 anonim válasza:
Farokcsont lejjebb van. Ülőcsont nem hiszem, hogy emiatt eltört volna, hacsak nincs csontritkulásod vagy anyagcsere zavarod.
5/7 anonim válasza:
Akkor csak zúzódás...
Farok csont tud eltörni, az izgalmas :D
6/7 A kérdező kommentje:
2021. okt. 20. 15:24
7/7 anonim válasza:
Ahha, az egyik sem. Az a comb része, talán a tompor, bár az külső oldalon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!