Agyrázkódás kaptam?
Ma tesi órán kosárlabdáztunk, alig telt el 20 perc és már meg is történt a baleset..
A kosárlabda a fejemet találta el, akkora ütést kaptam, hogy fájt és szédültem is.
Le akartam ülni, de nem találtam meg az egyensúlyt és azt sem, hogy leültem-e, így hátra estem a padról...
Sírtam közben nevettem a szerencsétlenkedésem miatt...
Tanárok már indultak felém, megkérdezni, hogy minden rendben van-e velem, de mire oda értek,hogy elkapjanak az esés miatt, késő volt, hátra estem.
Lefektettek a lelátóra, remegtem, kiszáradt a szám, nem voltam szomjas (nem kértem vizet) megijedtem stb...
Kérdezgettek olyanokat, mint pl tudod ki vagy? Mi a neved? Hol születtél? Ismersz engem? Stb...
És mindenre tudtam a választ.
Az egész dupla tesi órát végig feküdtem, de már jobban voltam, csak a fejem úgy állt, mintha össze nyomták volna.. felültem, nem volt semmi megerőltetés, remegtem továbbra is.
Vissza mentünk a suliba, mikor vége volt az órának, az utolsó két órát majdnem végig aludtam, de úgy hogy ültem és be csuktam a szemem, ha jegyzetelés volt akkor jegzeteltem, de nehezen.
A tanárok, akik az utolsó két órán voltak, nem láttak rajtam semmilyen különlegességet, szóval nem nézhettem ki ramatyul.
Még maradtam fél 6-ig a suliba, táncpróba miatt és csak utána indultam el haza .
De továbbra is fáj a fejem, de csak olyan mértékben, mintha front lenne.
Ez agyrázkódás gyanú lehet?
Anyukám ezt válaszolta rögtön, hogy agyrázkódást kaptam, semmilyen orvosi ellenőrzés nem volt...
Első:
Megcsináltam azt a kísérletet, amit írtál, nem bírtam megállni, mindig oldalra akar eldőlni..
Második:
Nem hiányozhatok már többet ebben a félévben, mert szeptemberben nagyon sokat hiányoztam, mert beteg voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!