Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Agyrázkódás kaptam?

Agyrázkódás kaptam?

Figyelt kérdés

Ma tesi órán kosárlabdáztunk, alig telt el 20 perc és már meg is történt a baleset..

A kosárlabda a fejemet találta el, akkora ütést kaptam, hogy fájt és szédültem is.

Le akartam ülni, de nem találtam meg az egyensúlyt és azt sem, hogy leültem-e, így hátra estem a padról...

Sírtam közben nevettem a szerencsétlenkedésem miatt...

Tanárok már indultak felém, megkérdezni, hogy minden rendben van-e velem, de mire oda értek,hogy elkapjanak az esés miatt, késő volt, hátra estem.

Lefektettek a lelátóra, remegtem, kiszáradt a szám, nem voltam szomjas (nem kértem vizet) megijedtem stb...

Kérdezgettek olyanokat, mint pl tudod ki vagy? Mi a neved? Hol születtél? Ismersz engem? Stb...

És mindenre tudtam a választ.

Az egész dupla tesi órát végig feküdtem, de már jobban voltam, csak a fejem úgy állt, mintha össze nyomták volna.. felültem, nem volt semmi megerőltetés, remegtem továbbra is.

Vissza mentünk a suliba, mikor vége volt az órának, az utolsó két órát majdnem végig aludtam, de úgy hogy ültem és be csuktam a szemem, ha jegyzetelés volt akkor jegzeteltem, de nehezen.

A tanárok, akik az utolsó két órán voltak, nem láttak rajtam semmilyen különlegességet, szóval nem nézhettem ki ramatyul.

Még maradtam fél 6-ig a suliba, táncpróba miatt és csak utána indultam el haza .

De továbbra is fáj a fejem, de csak olyan mértékben, mintha front lenne.

Ez agyrázkódás gyanú lehet?

Anyukám ezt válaszolta rögtön, hogy agyrázkódást kaptam, semmilyen orvosi ellenőrzés nem volt...

2021. okt. 14. 19:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen komoly esetben már mentőt hívnak. Valószínű, hogy agyrászkódasod lett. Végezz el egy kísérletet: az esik lábad a másik elé tedd, sarkad a lábujjadhoz, nyújtsd ki a két karod magad elé és csukkd be a szemed, ha nem tudsz megállni így, vagy nagyon rossz érzés érdemes felkeresned egy orvost, legjobb ha sűrgősségire mész. Igyál sokat, feküdj. Telefont tvt egyebet kapcsold ki, holnap maradj fekve, ne menj iskolába
2021. okt. 14. 19:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet agyrázkódás. Háziorvos kiír, ha gondolod.
2021. okt. 14. 19:54
 3/4 A kérdező kommentje:

Első:

Megcsináltam azt a kísérletet, amit írtál, nem bírtam megállni, mindig oldalra akar eldőlni..

Második:

Nem hiányozhatok már többet ebben a félévben, mert szeptemberben nagyon sokat hiányoztam, mert beteg voltam.

2021. okt. 14. 22:03
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A saját épséged miatt a pénteket hagyd ki, hétvégén (jóesetben) kipihened
2021. okt. 14. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!