Segítség nagyon magamba vágtam mit csináljak?
Figyelt kérdés
Megvágtam a bokámat de nem akartam csak megszaladt a kezem és véletlenül nagyon mélyre sikerült. Most rendesen folyik belőle a vér és nem áll el mit csináljak? Ugye el fog állni?
A szüleimnek semmiképp nem szólhatok
2021. szept. 22. 17:13
4/11 anonim válasza:
El kell állítani a vérzést. Hány éves vagy?
6/11 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok, lefertőtlenítettem és szorosan bekötöttem talán elállt. Viszont elég mély:/
Késsel vágtam megcsúszott a kezem és a kés 1/4-e beleszaladt
2021. szept. 22. 18:44
7/11 anonim válasza:
Eleve mit csináltál a késsel?
8/11 anonim válasza:
Azért kérdeztem mivel vágtad meg magad, mert nehogy valami rozsdás dolog legyen. Nagy eséllyel a kés tiszta volt.
9/11 anonim válasza:
Miert nem szolhatsz a szuleidnek?
Mondd azt nekik, hogy borotvalkoztal, ugy tortent a baleset.
10/11 A kérdező kommentje:
Borotválkozással nem lehet olyam mély sebet vágni hogy össze kelljen varrni. Amúgy végülis szerintem nem kell,talán rendbejön
2021. szept. 22. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!