2 éve eltörtem a karomat (könyökcsont), azóta sem tudom normálisan kinyújtani, illetve görbe, ez normális?
Olyan mintha mindig nem nyújtanám ki rendesen... Mondjuk elég rendellenes helyzetben volt, 90 fokban behajlítva, mikor eltörtem és nem tudtam vele mit ráestem... De azóta sem tudom kinyújtani... Mondjuk már elengedtem, hogy ez helyre jön, szerencsére a bal...
Ja és mikor voltam a balesetin, az általam kézhez kapott recept és a felhőbe felvitt, emailben megkapott különbözött. Előbbiből kitörölték, hogy elmozdulás is van...
Az egészségügyben vannak cifrábbak is, szörnyű ami itt van ebben az országban...
Adtak egy háromszögletű kendőt... De egyébként azzal nem tudom, mi volt a célja, hogy kitörölt és átírt lelet adott nekem... Hát szerintem meg pont azt az elmozdulást nem tették helyre akkor, mert azóta ilyen... A kart nem szokták helyretenni, ha eltört... Mert nekem derékszögből nem mozdult, a röntgenes nő rántott rajta akkorát, hogy sírtam, mert nem tudtam letenni az asztalra, azóta abban a helyzetben van...
#13:
Ez durva. Radiológián vagyok vezető, de ha egy munkatársam ilyet tesz, hát megkapná a mag@ét.
15, pontosan.
Utolag latom en is, nem engedtem.volna begipszelni mai aggyal. Sot, be se menremnvolna korhazba
Kérdező, mi lett veled azóta?
Én hasonlóan jártam és műteni kellett...
Hogy vagy azóta, van valami javulás?
Én irtam neked, hogy 12 évesen voltam hasonló helyzetben. Hááát így utólag mindezt elolvasva, feláll a nem létező szőr is a hátamon.még jó, hogy valami isteni csodával a második gipszekés után és vagy évnyi torna és gyogyfürdö után nagy nehezen helyre jött. Lehet, hajszál választott el a mütéttől vagy a bénaságtol. Magyar eü..hát, az sosem volt topon. Lehet egyortopédussal vagy természetgyogyásszal érdemesebb lenne beszélned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!