Mi ennek a neve és hol lehet kapni ilyet?
Az alábbi linkben olvastam
És a következő rész a lényeges:
"Léteznek olyan védelmet nyújtó termékek, melyek abban az esetben is segítenek, amikor erősebb ragasztásra van szükség, ugyanakkor a bőrt mégis szeretnénk megvédeni. Ezek a védőkrémek és filmek olyan speciális orvostechnikai termékek, melyeket a bőrre kell kenni, fújni és a megszáradása után bármilyen ragasztóanyaggal ellátott termék/kötszer biztonsággal használható. A kötszer eltávolításakor nem a bőr felső rétegét húzzuk le, hanem ezt a védőréteget, így fájdalommentesen, biztonsággal, sérülést nem okozva eltávolítható, az alapvetően erős ragtapasz is."
A kérdés ott van a zöld sávban :D
Az nem opció, hogy nem ragad annyira, mert végre találtam egy olyan sebtapaszt, ami nem esik le 20 percen belül, hanem még a sportolást és a homokot is kibírja, légáteresztő és normális áron van. És szerintem nem a levétel okozott sérülést, hanem a ragasztóban lehetett valami olyan anyag ami bőrpírt okozott (+ égő-viszkető érzést).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!