Bokatörés után mikor jön teljesen rendbe a láb?
A törés 6 hét alatt meggyógyul.
Viszont a gipsz miatt le lehetnek tapadva a az izmok és az inak, gyengébb mint a másik láb.
Gyógytorna csodákra képes.
Még kell erősíteni és utána jó lesz.
Az a helyzet, hogy július elején vették le a gipszet, ezt követően volt 3 gyógytornája - már ha azt annak lehet nevezni - és utána közölték hogy csinálhat mindent....
Úgy tűnik mégsem. Biztos arra gondoltak, hogy 2 hónap elég regeneráció neki, de ezek szerint nem. Most hogy lesérült kapott 3 hét felmentést, na de ha most megint pihenteti, a kövi tesi órán szerintem megint lesérül majd...
Szerintem is egy jó gyógytornász kéne, de honnan tudjam h ki a jó?? Nem tud valaki ajánlani egy kiválót?
5: Budapest. Ha lehet Pest...
Most is megnéztem a lábát, nem is csak az egyik oldala ducibb... Úgy aggódom miatta :(
Ha jól értem, akkor a külső bokacsontja (szárkapocscsont) tört el neki. Nem sérültek a szalagok? Ilyen sérülés esetén gyakran az is sérül, ami viszont a legtöbbször (sőt szinte mindig) nehezebben gyógyul, mint a csonttörés. A gyógytorna pedig lényegében elmaradt. Egy gipszeléses időszakot követően legalább annyi ideig kellene gyógytornára járnia, amennyi ideig gipszben volt. Ha jól értem, akkor májusban sérült meg és júliusban vették le a gipszet. Ez legalább 4-8 hét gipsz volt, így legalább 2-10 hét gyógytornára lett volna szükséges.
Egyébként sportol valamit a gyerek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!