Sarokfájdalomra kapott lökéshullám terápia esetén mennyi ideig javasolt tartózkodni az álló munkától?
Semennyire, vagyis a munkától függ. A lökéshullám-terápia után sokkal kevésbé fáj az ember sarka, sőt! Tehát maga a terápia nem akadályoz a munkában, nincs utóhatása. Legalábbis nekem semmi nem volt.
A sarokfájdalom sarkantyú miatt szokott lenni, ha azzal tudtál dolgozni, akkor a kezelés után pláne.
Egyet értek Krisztina véleményével! Én már 4 alkalommal kaptam lökés hullám terápiát ami valójában sugár kezelés. Egy ideig használ de idővel ugyan úgy vissza tér a fájdalom ezért is nem vállaltam be többet meg azért mert az utolsó alkalomnál akkora dózist kaptam,hogy szó szerint leégett a talpamon a bőr!Nekem már több mint 10 éve van sarkantyú mind a 2 sarkamon
1,5 és 2 cm-es. Ezzel együtt kell élni! A szerencsésebbek akiknek időben elcsípik a kezeléstől szétmállik leválik és felszívódik! A séta és a járás nem árt neki csak a hosszú ideig való egyhelyben állás! Nekem is ettől alakult ki mivel pénztáros vagyok! Akinek nincs ilyen az elképzelni sem tudja mekkora kín fájdalommal jár! Az orvos szerint az egyetlen megoldás rá a műtéti beavatkozás,de mivel az után nem lehet ráállni így nagyon hosszú 6 hónap a lábadozási idő!
A 7-es jól tájékoztat.
A sugárkezelést a Kékgolyó utcai onkológiai intézetben végzik, lényegében röntgensugárzással kezelnek, ez nem egyenlő a rákgyógyításhoz használt sugárkezeléssel. A bokámra kaptam, évekig hatott, nem gyulladt be, nem fájt.
Lökésterápián többször voltam, használt ugyan, de nem volt olyan hatékony, mint a sugár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!