Lábujj törése? Érdemes csináltatni kontroll röntgent magán úton? Aki volt már hasonló helyzetben, mennyi idő volt a gyógyulás?
Csak rontgenre felesleges. A radiologus leir valamit és ha gáz van mehetsz tovább.
Ha már maganba mennél, akkor olyan helyre menj, ahol van traumatologiai ellátás és rtg is(van magánban is ilyen). Arra viszont figyelj, hogy privátban se ahhoz az orvoshoz kerülj, aki államiban megnezett. Kellemetlen helyzet.
Igazából az orvossal, aki megnézett semmi bajom nem volt. Csak egyszerűen nem vizsgált meg, mert nem volt rám idejük. Nem nagyon akarta érteni (vagy hallani?) a problémámat. Ezért gondoltam, hogy valakit keresni kellene. Megértem, hogy az állami szektor túlterhelt.
Köszönöm a választ! :)
Köszönöm a választ! :)
Elmentem magánúton sebészhez, ránézett, és megállapította, hogy jó így. Nem csinált röntgent.
Varratszedés ez után lesz, akkor akarnak röntgent csinálni, bár akkor már nem sok értelmét látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!