Lesz nyoma? vágás
Nagyon megbántam hogy megcsináltam, ez volt a 2. de ez az előzőnél durvább. Körzővel csináltam, de megbántam nagyon.
Légyszíves olyat ne írjatok hogy nem kellett volna, mert már én is tisztában vagyok vele.
Szia.
Nekem is ugyanilyen volt, én is megbántam de mára már sokkal jobb lett és ahogy látom nem a húsba vágtál inkább csak karcolgattad.Ez hamar elmúlthat de halványan nekem még ott van de alig észrevenni, és ez 5-6 hónapja volt talán nekem. Ha kened körömvirággal hamarabb elmúlhat vagy mégjobb a hanumán kenőcs (krisna-völgyös) ami igazi kincs és ajánlom minden más sebre is. Addig próbáld takarni csuklószorítóval amit kínaikban lehet kapni. Vagy akár hintőporozhatod hátha elmúlik.
Kitartást és menj azért pszichológushoz, hogy helyre jöjjön a baj.
És ne csináld többet.
24l.
Lesz
Ugyanígy megmaradnak a csíkok csak heg formájában
Én rátetováltattam de közelről nézve ugyanúgy látszik
En reces kessel vagtam az alkaromat, tobbszor huztam oda vissza erot kifejtve, mintha egy cafat hus lenne a karom, es az is elmult.
Ezek a karcolasok 1 het alatt elmulnak, ne aggodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!