Ez el fog múlni?
Figyelt kérdés
Kb egy hónapja belemehetett valami szálka/üveg a hüvelykujjamba, csak akkor érzem meg, mikor azon a kis ponton nyomódik (pl úgy fogok meg valamit).
Látni nem látszik, kiszedni lehetetlen, mert mélyen lehet, orvos pedig ilyen aprósággal nem fog foglalkozni, mert más panasz nincs azon kívül, hogy néha megérzem.
A kérdés, hogy ez válhat abszolút tünetmentessé?
2021. júl. 21. 10:56
1/2 anonim válasza:
Miért ne foglalkozna? Ilyen esetben csinálnak egy röntgent és ha maradt benne valami akkor kiszedik. Nem tudom milyen orvosoknál jártál, de nálunk ezt így szokás. Egy idegen "test" van a kezedben, aminek logikusan nem szabadna ott lennie, ezért el kell távolíttatni.
2/2 anonim válasza:
Nekem volt hasonló. Gondoltam, megpróbálom egy tűvel felnyitni a bőrt, talán meglátom nagyítóval. Akkor sem találtam, de valahogy mégis jó lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!