Eltörtem a lábujjam, egész júliust végig kell feküdnöm. Mit csináljak hogy ne haljak meg az unalomtól?
- videójátékok?
- szinezés, festés? ( most van ilyen számos kifestő felnőtteknek, nagyon jó)
- új sorozat?
- új könyv?
- youtobozás?
- nyelvtanulás?
- új emberekkel ismerkedés chaten? (anotalkon)
- dokumentum filmnézés?
- újdonság tanulása?
-
Fess, rajzolj, töltsd le a Wattpadot ott is tudsz olvasni, vannak igazán érdekes történetek, tanulj egy nyelvet amivel eddig még nem is foglalkoztál, és nem hinném hogy a világ összes film illetve sorozatát megnézted úgyhogy keress, mert biztos találsz. Írok én is pár filmet meg sorozatot, de valószínű, hogy már mind láttad.
Sorozatok:
- Te
- Én még sosem...
- Ez így nem oké
- Ginny & Giorgia
- Árnyvadászok
- The 100
- Esernyő Akadémia
- Supergirl
- Jessica Jones
- Agents of S.H.I.E.L.D
- Sherlock
- Sex/Life
Filmek:
- Gyermekrablás
- Hét nővér
- Csúcsformában
- Éjjeli napfény
- Nap nap után
- Minden minden
- A vadon hívó szava
- Ebgondolat
- Aki bújt
- Az egyezség
Csinálj ilyen keresztszemes hímzéseket, az marhajó:) És szép, színes; barátnőidet kérd meg,hogy hozzanak ha nincsen nektek ilyen cérna, meg még az az előrelyuggatott ilyen fehér vászon, vagy pamut,na , szal ilyen textil
És ha pl keresel ilyen keresztszemes öltés-mintákat; nem tudom, neten vannak-e, de ott egy négyzet az négy lyuk.
Tehát úgy kell, hogy ami egy négyzet, annak a négy sarkából inditasz egymást metsző 1-1 átlós vonalat; és tehát ott egy X lesz
Meg még lehet pl feketeözvegy-kártyajátékozni, először a kezdő egy színt ajánlom, amikor indul a játék, megkérdezi
Lehet pl 2048-azni
Sudokuzni
Rejtvényt fejteni
Rádiót hallgatni, akár élő adást, akár régebbieket visszahallgatni, vannak pl viccesek pl Balázsék, vagy Bumeráng show adások vannak még mondjuk pl fent
Sokminden van a neten , pl még akár cuki/vicces állatos videók is. :) Vagy pl misztikusabb témák, pl csillagállások, meg különös állatok, lények
És puszillak , és jobbulást kívánok:):)
8. A kerdésben lábujjbalesetet írtál.
Hazudtál volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!