Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Eltörtem a lábujjam, egész...

Eltörtem a lábujjam, egész júliust végig kell feküdnöm. Mit csináljak hogy ne haljak meg az unalomtól?

Figyelt kérdés
Kinéztem a netflixet, elolvastam minden könyvemet. Már athivtam a barátnőimet, de így hogy csak ülni tudok, hamar ráuntunk mindenre. Mit csináljak??

2021. júl. 8. 16:58
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
88%
Lábujjtöréssel feküdni? Azt hogy? Én kétszer törtem el eddig, másnap mentem melózni, ugyan úgy csináltam a dolgaim mint addig, csak lassabban és papucsban.
2021. júl. 8. 17:01
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

- videójátékok?

- szinezés, festés? ( most van ilyen számos kifestő felnőtteknek, nagyon jó)

- új sorozat?

- új könyv?

- youtobozás?

- nyelvtanulás?

- új emberekkel ismerkedés chaten? (anotalkon)

- dokumentum filmnézés?

- újdonság tanulása?

-

2021. júl. 8. 17:03
 3/25 anonim ***** válasza:
63%
Miert kene feküdnöd?? Komplikált lábtörésre is járógipszet kaptam egy hét után...
2021. júl. 8. 17:07
 4/25 anonim válasza:
100%

Fess, rajzolj, töltsd le a Wattpadot ott is tudsz olvasni, vannak igazán érdekes történetek, tanulj egy nyelvet amivel eddig még nem is foglalkoztál, és nem hinném hogy a világ összes film illetve sorozatát megnézted úgyhogy keress, mert biztos találsz. Írok én is pár filmet meg sorozatot, de valószínű, hogy már mind láttad.

Sorozatok:

- Te

- Én még sosem...

- Ez így nem oké

- Ginny & Giorgia

- Árnyvadászok

- The 100

- Esernyő Akadémia

- Supergirl

- Jessica Jones

- Agents of S.H.I.E.L.D

- Sherlock

- Sex/Life

Filmek:

- Gyermekrablás

- Hét nővér

- Csúcsformában

- Éjjeli napfény

- Nap nap után

- Minden minden

- A vadon hívó szava

- Ebgondolat

- Aki bújt

- Az egyezség

2021. júl. 8. 17:17
 5/25 anonim ***** válasza:
55%
Kamu. Még bokatöréssel sem kell feküdni egy hónapig. Szívműtét után 2 nappal felállítottak, hogy járkáljak kicsit.
2021. júl. 8. 17:59
 6/25 anonim ***** válasza:
42%

T

R

O

L

L

.

2021. júl. 8. 18:54
 7/25 anonim ***** válasza:
38%
Az hát! 😂😂😂
2021. júl. 8. 19:55
 8/25 A kérdező kommentje:
Légyszives hadd tudjam már jobban, hogy mi történt velem, és ne a sok nagyokos gyorstalpalót végzett orvostanoncot kelljen hallgatnom. Hirtelen milyen jól tudja mindenki, hogy milyen balesetem volt, és mi történt velem.
2021. júl. 8. 20:13
 9/25 1112 ***** válasza:
100%

Csinálj ilyen keresztszemes hímzéseket, az marhajó:) És szép, színes; barátnőidet kérd meg,hogy hozzanak ha nincsen nektek ilyen cérna, meg még az az előrelyuggatott ilyen fehér vászon, vagy pamut,na , szal ilyen textil

És ha pl keresel ilyen keresztszemes öltés-mintákat; nem tudom, neten vannak-e, de ott egy négyzet az négy lyuk.

Tehát úgy kell, hogy ami egy négyzet, annak a négy sarkából inditasz egymást metsző 1-1 átlós vonalat; és tehát ott egy X lesz

Meg még lehet pl feketeözvegy-kártyajátékozni, először a kezdő egy színt ajánlom, amikor indul a játék, megkérdezi

Lehet pl 2048-azni

Sudokuzni

Rejtvényt fejteni

Rádiót hallgatni, akár élő adást, akár régebbieket visszahallgatni, vannak pl viccesek pl Balázsék, vagy Bumeráng show adások vannak még mondjuk pl fent

Sokminden van a neten , pl még akár cuki/vicces állatos videók is. :) Vagy pl misztikusabb témák, pl csillagállások, meg különös állatok, lények

És puszillak , és jobbulást kívánok:):)

2021. júl. 8. 20:17
 10/25 anonim ***** válasza:
37%

8. A kerdésben lábujjbalesetet írtál.

Hazudtál volna?

2021. júl. 8. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!