Krisztiánfatyol kérdése:
Mar 12 hónapja elhanyagoltam a keresztszalag szakadas ,es porcleválasom se orvos se semmi! Meg lehet javítani műteni? Mit tegyek? Már nagyon fáj! Orvos válaszolna?
Figyelt kérdés
2021. júl. 4. 22:29
1/4 anonim válasza:
Igen, általában lapodoscopos műtéteket szoktak végrehajtani, de azt ajánlom, hogy mihamarabb keress fel egy szakembert. Valószínüleg MRI vizsgálatra is el fog küldeni és kapsz egy rögzítő sínt is.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! :( de mire mri re bejutok nagyon sok idő! Egyebkent focizom es valszeg a pájafutásomnak ez a vege
2021. júl. 5. 00:16
3/4 anonim válasza:
Na hát látod, pont ezért kellett volna időben felkeresned egy szakembert. 1. voltam.
4/4 Bufer99 válasza:
Tudom késő de azért leírom hátha segít.
Nekem 2019 szeptembere körül szakadt el a szalagom de csak 2021 novemberében derült ki, és csak most 2022 júniusban műtöttek. Azt mondták nem a legjobb hogy csak most derült ki de muszáj megcsinálni ha nem akarok 60 évesen protézist.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!