Bent maradt a fülemben a fültisztitó pálcika vatta része , nem tudom kiszedni, mit csinaljak??
Figyelt kérdés
Nagyon melyre csipesszel benyultam, es hiaba probaltam barhogy nem jott ki semmi.
Nincs semmi olyan erzesem mintha benne lenne valami, lehet leesett valahova, nem is beletort, en tenyleg nem tudom, de nagyon felek hogy par nap mulva begyulladhat.. mit csinaljak???
2021. jún. 22. 13:47
12/13 anonim válasza:
Igen, mondd azt, hogy lehet, hogy benne maradt egy darab vatta, de nem vagy benne biztos, ezért inkább nézzék meg, nehogy baj legyen. Ennyi.
13/13 anonim válasza:
Eleve mi a francban dugdusol a füledbe bármit is??? Felesleges, kimosod vízzes és csá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!