Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Segítség, hogyan múljon el a...

Segítség, hogyan múljon el a lábfájdalmam reggelig?

Figyelt kérdés

5-6 napja fájdogál az egyik térdem, de nem mentem orvoshoz, mert csak akicsit fájt. Ma már rendesen rákezdett. Most ott tartok, hogy nem bírk ráállni, sugárzik és émelygek és előbb el is sírtam magam a fájdalomtól. Fogalmam sincs mi ez, nem duzzadt a lábam, nem színeződött el, nem ért sérülés nem terheltem meg.

Szüleimmel élek nem akarom felkelteni őket egyedül meg nem tudok orvoshoz menni. Nagyon fáj :( algopyrin-t vettem be és nem használ. Csak reggelig húzzam ki.:(

2021. jún. 14. 00:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Erbreszd fel őket és mondd el nekik
2021. jún. 14. 00:40
 2/9 anonim ***** válasza:

Hát az elég baj, ha nem mersz vagy akarsz a szüleidnek szólni, ha ekkora a fájdalmad és a fájdalom csillapító sem használ.

Ebben az esetben magadra vess!

2021. jún. 14. 00:41
 3/9 A kérdező kommentje:

Hát sajnos már megkaptam ma, hogy nem fáj az annyira mikor panaszkodtam. Már több fájdalmam vették semmibe.

Most felpolcoltam, kicsit jobb, de kéne zuhanyoznom és nem merek ráállni.:(

2021. jún. 14. 00:44
 4/9 anonim ***** válasza:

Esetleg nem valami nehéz munkavédelmit hordassz? Acélbetéteset? Attól is kųrv@ra tud fájni a láb. Vagy meghúztad;velem is volt így. Kicsit fájt mikor meghúztam aztán egyre jobban. Valami sport krémet használtam rá

Este bekentem reggelre sokkal jobb lett

2021. jún. 14. 03:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Mizu
2021. jún. 14. 15:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Érdeklődnek jobban vagy e:)
2021. jún. 19. 23:54
 7/9 A kérdező kommentje:

Jobban vagyok, de nem sokkal.:( Alaphelyzetben már nem fáj, de bizonyos pózokban elviselhetetlen és feszít, fáj.

Végül elmegyünk magánba dokihoz a következő héten. Ha sokat állok rajta, de a legrosszabb az ülés, olyankor annyira lüktet és nyom, hogy nem bírok megmaradni.

2021. jún. 20. 00:02
 8/9 anonim ***** válasza:
De semmi nem tortent veled? Csak elkezdett fajni?
2021. jún. 20. 00:09
 9/9 A kérdező kommentje:
A kutyámat sétáltattam egyik délután és azt vettem észre ahogy meg-meg áll szaglászni, pisilni, nehéz ergyhelyben állni és feszít. Majd mire hazaértem már nagyon fájt ha álltam. Másnapra már ülve is, meg alig volt póz, ahol nem. Akkor vlt a legrosszabb mikor kiírtam, msot megint picit jobb. Nem történt semmi se velem.
2021. jún. 20. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!