Segítség, hogyan múljon el a lábfájdalmam reggelig?
5-6 napja fájdogál az egyik térdem, de nem mentem orvoshoz, mert csak akicsit fájt. Ma már rendesen rákezdett. Most ott tartok, hogy nem bírk ráállni, sugárzik és émelygek és előbb el is sírtam magam a fájdalomtól. Fogalmam sincs mi ez, nem duzzadt a lábam, nem színeződött el, nem ért sérülés nem terheltem meg.
Szüleimmel élek nem akarom felkelteni őket egyedül meg nem tudok orvoshoz menni. Nagyon fáj :( algopyrin-t vettem be és nem használ. Csak reggelig húzzam ki.:(
Hát az elég baj, ha nem mersz vagy akarsz a szüleidnek szólni, ha ekkora a fájdalmad és a fájdalom csillapító sem használ.
Ebben az esetben magadra vess!
Hát sajnos már megkaptam ma, hogy nem fáj az annyira mikor panaszkodtam. Már több fájdalmam vették semmibe.
Most felpolcoltam, kicsit jobb, de kéne zuhanyoznom és nem merek ráállni.:(
Esetleg nem valami nehéz munkavédelmit hordassz? Acélbetéteset? Attól is kųrv@ra tud fájni a láb. Vagy meghúztad;velem is volt így. Kicsit fájt mikor meghúztam aztán egyre jobban. Valami sport krémet használtam rá
Este bekentem reggelre sokkal jobb lett
Jobban vagyok, de nem sokkal.:( Alaphelyzetben már nem fáj, de bizonyos pózokban elviselhetetlen és feszít, fáj.
Végül elmegyünk magánba dokihoz a következő héten. Ha sokat állok rajta, de a legrosszabb az ülés, olyankor annyira lüktet és nyom, hogy nem bírok megmaradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!