Hogyan lehetne maradandó heget csinálni?
Szeretnék egy szimbólumot a karomra,mind egy heget és nem tudom,hogy forró fémmel kellene beleégetnem vagy vágjam meg egy kicsitt?
(Nem vagyok idióta,tudom,hogy mit csinálok,nem esik bajom.)
Szerintem inkább csináltass tetkót! Az is maradandó, elkészítése nem fájdalmas. A munkáltatók is nagyobb eséjjel vesznek fel, ha nem hegeid, hanem tetoválásod van.
Hány éves vagy?
Szóval meg akarod égetni/sebezni magad, de "tudod, hogy mit csinálsz", és hogy nem esik bajod? Légyszíves ne.
Inkább menj el egy tetoválószalonba, ott szoktak ezzel a scarification-nel is foglalkozni. NE csinálj magadnak ilyeneket.
Csináltass akkor heg tetkót, van olyan is.
Magadnak ilyennel ne kezdj el trükközgetni, mert el is ronthatod. Ha pl forró fémmel csinálsz, az is maradandó heg, de ha valahol mélyebben nyomod le ott erősebb lesz a minta is, ha meg nem akkor gyengébb, ha meg bemozdulsz, akkor meg a minta is.
Ha vágod azzal nem biztos, hogy lesz maradandó hegy vagy látszani fog jól a minta, de ott is bemozdulhatsz. Idővel mind a kettő kikopik, kevésbé lesz látható. Szóval vastagnak is kellene lenni, meg mélynek is. De akkor meg orvos is kellene, mert nem fog hegesedni és el is fertőződhet. Ha meg úgy van hiába lesz a minta a karodon, ha le kell vágni.
Tényleg inkább tetováltass. Ezt a saját magadnak heget hülyeseget meg felejtsd el, ha elrontod akkor az úgy is marad. Valamint amilyen mázlista álltalában az ember, az a rész fix sokáig látaszana.
Menjél oda ahol a marhákat billogozzák.
Egy marhával több vagy kevesebb, már nem fog nekik számítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!