Mitől fájhat ennyire?
Figyelt kérdés
Még 6 éves voltam, amikor eltortem az ujjam, azóta már egy jó évtized eltelt. Soha nincs vele gondom, néha egy kicsit érzékeny. Pedig lovagolok is heti 4x, szóval ilyen szempontból extrém terhelésnek van kitéve, a szártartás miatt. Ma iszonyatosan megfajdult, bekékült és pirosodott, megdagadt, majdnem annyira fáj mint mikor eltört. Délelőtt óta rosszabbodott, ezt is alig bírom megírni, mert a telefontartást sem bírja elviselni. Lovagolni nem voltam tegnap, szóval nem hiszem hogy ott húzódott volna meg mivel tegnap lovaglás utáni nap nem volt vele gond, csak ma kezdődött. Szerintetek mitől fájhat ilyen extrém szinten? Értelmes válaszokat előre is köszönöm, a trollok pedig jobbak járnak ha nem akkor kötnek belém, mikor ennyire rohadtul fáj valamim2021. jún. 2. 16:08
1/4 anonim válasza:
Go orvos, a leirt tüneteid, akár utalhatnak törésre is, ami érdekes, mert azt írtad, semmit nem tettél. Szóval inkább nézesd meg egy orvossal, ha másnapra nem javul.
2/4 A kérdező kommentje:
Ugyanolyan mint tegnap volt, sőt rosszabb is, úgyhogy szerintem orvos lesz belole, tényleg nem tudom mi a franc történt vele
2021. jún. 3. 15:13
4/4 A kérdező kommentje:
na voltam, és kiderült hogy megrepedt (?????). de hogy hol és mikor azt továbbra sem tudom, az eszem megáll.
2021. jún. 4. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!