Izomba adott oltás után mennyivel szabad sportolni?
Figyelt kérdés
2021. máj. 19. 17:55
11/19 anonim válasza:
Én is rákérdeztem, nekem azt mondták, hogy 2 napig ne sportoljak, utána 1 hétig csak fokozatosan visszaszokva. Mondjuk első két nap kikelni nem bírtam az ágyból, 4. nap talajtornáztam, akkor lezsibbadt a kezem, meg fáradékony voltam még, aztán kb. 9 nap után lettem oké teljesen. Szputnyik 1. oltas volt amúgy.
12/19 A kérdező kommentje:
Én is jó kis oroszt kaptam bár elég jól viselem a dolgokat, 2-3-mas vércukorral még állok, egyedül a migrén tudott kikészíteni :D, testhőt meg sose éreztem, 39-el én lazán mozgok, bár elég állat vagyok néha >< meg most beüt az orosz cucc jó lesz :3
2021. máj. 19. 20:10
13/19 A kérdező kommentje:
Na már kezd hatni 38,3 de ütős cucc, nem rossz érzés xd
2021. máj. 19. 21:48
16/19 A kérdező kommentje:
Ez kell az élethez különben ülhetsz otthon, talán még holokausztot is csinálnak a végén xd
2021. máj. 24. 10:56
17/19 anonim válasza:
#16 hihetlen, hogy még mindig nyomod megállás nélkül ezeket a kommenteket, miközben a kérdező kérdése nem erre irányult.
19/19 anonim válasza:
Neked 2 hét elég lesz. Másnak 10 perc se kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!