Ez el fog múlni?
Figyelt kérdés
Tegnap egy proatituált aktus közben arcon kapart a nagy körmeivel és felszedte a bőrt,1 vágást csinált az arcon. Most van egy seb,azt a maszk takarja. Nem fog heg maradni?2021. máj. 14. 20:26
1/3 anonim válasza:
Ha nagyon mély, akkor lehet megmarad.
De kend neogranormonnal, az segíti a gyógyulást.
2/3 Senior Séf válasza:
El nem tudom képzelni azt a helyzetet,, amikor egy prosti AKTUS KÖZBEN akar szabadulni.
3/3 anonim válasza:
te fizettél egy szolgáltatásért (gondolom nem keveset) és ezt kaptad? nem gyenge. még jó, hogy nem járok prostikhoz, így velem ilyen nem történhet
Nem tudom, lehet marad egy kis nyoma, de lehet, elmúlik. Nekem a kezemet sikerült egyszer egy osztálytársamnak egy csavarhúzóval felsértenie (gondolhatjátok, mekkora lángész lehetett), az megmaradt egy darabig, de végül elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!