Elmenjek vele orvoshoz?
Figyelt kérdés
Tegnap este sportolás közben kibillent a bokám, nagyon fáj, de bírom mozgatni. Egy picit megduzzadt a bokacsont környékén, illetve reggelre nagyon halvány folt lett rajta. Szerintetek mi a teendő? Elég, ha pihentetem, vagy forduljak orvoshoz? Illetve elég, ha hétfőn elmegyek a háziorvosomhoz, vagy menjek be a sürgősségire?2021. máj. 8. 09:50
11/17 A kérdező kommentje:
#10 Szia. Igen, begipszelték.
2021. jún. 5. 22:00
12/17 anonim válasza:
Meddig milyen gipszben vagy? Nem ajánlották fel csak a rögzítőt?
13/17 A kérdező kommentje:
Könnyített gipszet kaptam 5 hétre.
2021. jún. 7. 16:54
14/17 anonim válasza:
Ilyen melegben milyen benne lenni? Nem fáj már a lábad? Nekem rögzítőt mondtak és az használt.
15/17 A kérdező kommentje:
A meleg nem probléma, ilyen szempontból nem tapasztaltam eddig hátrányát. Viszont sajnos még fáj, pedig lassan leveszik a gipszet, szóval nem tudom. Remélem, hogy ez csak a mozgatás miatt van, amiért elszokott tőle. (több séta, kevés szobabicikli, felsőtest edzés)
2021. jún. 8. 13:01
16/17 anonim válasza:
Kaptál hozzá akkor ilyen szandálszerűséget? Vagy járósarkat? Fájni is fájhat, hiszen a gipszben éppen nem tudod használni a lábadat.
17/17 A kérdező kommentje:
Nem kaptam hozzá semmit. Csak simán a könnyített gipsz. Be is tört a sarka pár nap után.
2021. jún. 8. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!