11/12 Meton válasza:
Megmondom őszintén, már nem vagyunk együtt. Volt egy nehéz időszakunk és szétmentünk. Amúgy külsőre teljesen rendbe jött, észre sem lehetett venni, hogy milyen baja volt. Én is sokat futottam vele, de az eredmény rendszeresen az lett, hogy két hétre rendszeresen kórházba került. Igaz, nem csak a futástól, hanem rengeteget túráztunk. Neki megérte, mert élvezte, de engem zavart, hogy tönkre teszem. Aztán férjhez ment valaki máshoz, aki sokkal nyugisabb. Azóta semmit nem tudok róla. De apám is stroke-ban halt meg és neki csak egy dobása volt. Ő mondjuk csak annyira gyógyult, hogy nehezen, de tudott beszélni.
12/12 A kérdező kommentje:
Tudott futni??? De hat az nagyon jó!
2021. jún. 1. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!