Eltörhetett a bordám?
Figyelt kérdés
Pár napja megcsúsztam a fürdőben, és neki estem a kád szélének. Megütöttem a jobb oldalamat mell magasságban. Azóta is fáj mikor felkelek, vagy fordulok, köhögni, tüsszenteni nehezen tudok, mély levegőnél is fáj. Kicsit be van zöldülve, de más nem látszik, csak fáj.2021. márc. 23. 12:59
1/6 A kérdező kommentje:
Lehet csak zúzódás? Vagy repedés?
2021. márc. 23. 12:59
2/6 anonim válasza:
Lehetséges hogy eltört, de valószínűbb, hogy megrepedt. Minimum egy hónapig vigyázz magadra, ne fuss és ne ugrálj és nem lesz gond. Ha elmozdul belső vérzést okozhat és abba belehalhatsz. De ha vigyázol rá nem valószínű, hogy el fog mozdulni.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, szerinted érdemes lenne orvoshoz mennem?
2021. márc. 23. 13:15
4/6 anonim válasza:
Ha a szúrásos légzésnél több tüneted nincs, ráadásul már pár nap eltelt azóta (és még nem haltál bele :P), akkor nem kell orvoshoz menni, csak tényleg ne ugrálj. (Most amúgy is leterhelt az egészségügy, ezért sem kéne menned, de ha nem lenne ez a helyzet akkor sem lenne rá szükség). HA pár hét után még mindig ennyire érzed, akkor menj el.
5/6 A kérdező kommentje:
Etelt egy hét de egyre jobban fáj, az normális?
Hívtam háziorvost, de ugye elérhetetlen...
2021. márc. 26. 11:59
6/6 anonim válasza:
Ha folyamatosan egyre jobban fáj jobb lenne megnézetned (akár ha bemész a sürgősségire)... Csak vigyázz a coviddal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!