Kishúgom beütötte a fejét erősen az ágy sarkába, szerintetek vigyem orvoshoz?
Kishúgommal "veszekedtünk" mert nem akarta wc után megmosni a kezét hanem helyette befeküdt az ágyamba. Én mondtam neki, hogy menjen kezet mosni de mivel többszöri felszólítás után sem mosot kezet ezért felkaptam úgy, ahogy tudtam és elindultam vele a kézmosó fele. Azonban az ágy sarkánál kivágta magát a kezemből és bedübbent a hátsó feji része az ágy sarkára. Hatalmasat dübbent.
Ekkor nagyon megijedtem, szinte biztos voltam benne, hogy kicsattant neki, de nagy meglepetésemre fájdalmon kívül semmi fizikai jele nincs annak, hogy beütötte a fejét. Nézegettem többször is, már 30 perc eltelt de még mindig se púp, se egy piros folt nincs a fején.
Nem is szédül, emlékszik is mindenre és mosolyog is. Egyedül a fejéhez kap oda ismétlődően, hogy fáj neki.
Gondolkodtam, hogy orvoshoz kéne vinni de ő csak annyit fog mondani, hogy vigyük be a kórházba, oda meg (azt hiszem érthető okokból) nem szeretném.
Köszönöm, ez már megtörtént, jelenleg is figyeljük.
Most is boldogan motorozgat kint az udvaron. Szerencsére.
A tünetek amiket írtál egy sem jelentkezett azóta sem, remélem ezután sem fog.
Orvosa fixen azt mondja vigyük be, nem egyszer ütötte be a fejét és minden egyes alkalommal röntgenre beparancsolt minket.
Ráadásul még nekem is ő volt az orvosom és mikor az én fejem dübbent velem is volt. Kórházat jártuk állandóan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!