Agyrázkódásom van? Mit tegyek?
Sziasztok, 18/l vagyok és az a helyzet, hogy a csütörtök este folyamán, egy baráti
iszogatás közben hátra akartam dőlni a matracra, de közben sikerült egy éles fa tartóoszlopnak vágódnom, ami nem volt túl kellemes.. Fájt fájt, de nem igazán törődtem vele, aztán jött egy emlekezetkiesés (10-20perc,de az is lehet, hogy elaludtam) a történtekről (nem az alkohol mennyiségére gyanakodnék) és másnap reggel éreztem, hogy eléggé szédülök, púp lett hátul a fejemen (bal oldalt a koponya alatt) és kb bármelyik pillanatban el tudnék aludni. Hányni nem hánytam, de most, szombat este is érzem ezt a szédülést, alig birok koncentrálni valamire, mert akkor beremeg előttem a kép. Úgy voltam vele, hogy már kiskoromban is volt agyrázkódásom (+koponyatörésem, de az is egy másik eset) és akkor se csiáltak velem semmit.. Szerintetek érdemes lenne még felkeresni egy orvost, vagy felesleges?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!