Ínhüvelygyulladásra tippek?
Sziasztok, lassan 3 hónapja van, vettem ilyen csukló szorítót ami a hüvelykujjat is tartja ilyen sínnel, ezt egész nap mindig hordani kellene? Nagyon bedagad tőle a kezem meg fáj.
Más tipp, krém, kenőcs, házi gyógymód? Tudom, hogy gipszelni kellene de ez nem opció sajnos, így is jóval kevesebb munkám van a vírus óta sajnos nem engedhetem meg magamnak hogy 6-8-10 hétre kiessek a munkából :(
Én nem gipszeltettem be. Húztam halasztottam.. Végén fogni se tudtam már úgy fajt.
Akkor tettek gipszbe, 4 ujj is teljesen. 6 hetet voltam így. Szar volt gipszben de megérte..
Jobb kezemet már első tünetek után gipszeltettem, 4,5 hétig volt gipszben, ugyanígy ujjak és könyékig.
Azóta jó.
Én leszek az ellenpélda. Mindenhol olvasom hogy gipszbe tették és gyógyult. Első említés után bele is mentem a gipszelésbe mikor az orvos javasolta.
Első körben 4 hétig volt fent. Utána mivel visszajött kerestem magánban orvost, ő is gipszre utalt de ott már 6 hetet voltam teljes gipszben az egész karom és a 4 ujjam kivéve hüvelyk.
6 hét gipsz után két hónapra rá megint visszajött..
Egy harmadik sebész műtött meg. Utána újabb 4 hétig gipsz kellett.. de így jött rendbe.
Magánban esetleg nem tudnak más megoldást?
Ma kellett volna mennem gipszeltetni, de nem mentem. De maszekban csak 1,5 hét múlva fogad a doki.
Olyan helyen voltam sebésznél ahol van ilyen egynapos meg sima magán sebészet is.
Ott rögtön rám is tette a gipszsínt reggel. Másnap délután kellett hozzá a kórházba mennem ellenőrzésre és ott már feltette a rendes gipszet is a kezemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!