Ilyen esetben mit kell tenni?
Szóval a munkahelyen bele fúrtam a bal kezembe szegecset akartam lefurni de mivel megfordult a szegecs rá kellett tartani a másik végére aminek következtében s fúrószár kiugrott a szegecsről és bele fúródott vagy 3 centi mélyre a hüvelykujjam és a mutató ujjam közé.
Le fertőtlenítettük és be kötöttük. A főnök nem engedett el a sürgősségire mert ő nem találta súlyosnak illetve egyedül vagyok mert a munkatársam karanténba van és nem tudott kit behívni helyettem ez volt a válasz mondom jó nem fájt annyira hisz le zsibbadt az egész kezem le dolgoztam a műszakot és még másnap is elmentem dolgozni 3 óráig félkézzel szinte mivel már éreztem, hogy valami nem stimmel szóltam, hogy megyek és el is mentem a kórházba ott kipucolták a sebet és azt mondták, hogy 3-4 hét mire ujra rendesen fogom tudni használni mivel idegvégződést is sértett. Aznap este felhivott érdeklődött, hogy mivan de hallottam a hangjan,hogy nem erdekli csak az, hogy menjek dolgozni de a kezem ha kicsit is használom be dagad
Az nem egyértelmű, hogy be vagy e jelentve.
Én most feltételezem, hogy igen. Elmondod, és jobbik esetben táppénzre mész, rosszabbikban pedig kirúg. Ha nem mondod el, akkor ennél csak rosszabbodni fog munka közben (ha tényleg három centi, akkor az nagyon mély), begyulladhat, elfertőződhet, és addig fogsz orvoshoz járni és szenvedve dolgozni, amíg meg nem unod. Én azt ajánlom menj táppénzre, még ha nem is három hétig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!