Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Miért émelygek és vagyok...

Miért émelygek és vagyok rosszul a sérülésektől és a vérzéstől?

Figyelt kérdés
Hihetetlen hányingert és émelygést érzek, ha vérző sebet látok. Az ilyen elsősegélyes videókat sem bírom végignézni, mert rosszul leszek. Ma este megvágtam magam egy késsel, vérzett is. Összemosódott az egész látásom és lezsibbadt mindenem, olyan hányinger kapott el, hogy rohantam is a mosdóba. :( Nem hánytam végül, de még most nagyon rosszul vagyok. :( Már leragasztottam az ujjamat, de ameddig vérzett, az összeesés/ájulás kerülgetett. Mitől lehet ez?
2020. dec. 4. 20:46
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonló cipőben járok, minden oltásnál, vérvételnél én voltam a főmusorszam, mert már a tű látványától le kellett ülnöm😂 a vicc ,hogy egy időben érdekelt az orvosi pálya 🤦🏼‍♀️ szerintem ezzel nem lehet mit csinálni. Kiskoromban mindig azt mondták majd kinövöm. 31 vagyok és semmi nem változott. Annyi talán, hogy már nem pánikolok. Tudom , hogy mikor fogok elájulni vagy hányni ha olyat latok , de már teljes hidegvérrel kezelem a dolgot. Tul esek rajta és ennyi. Szerintem ez olyan , hogy van aki ilyennek születik, van olyan akinek meg külön élvezet ilyeneket nézni. Én elfogadtam , hogy ilyen vagyok , javaslom tedd ezt te is. Közben meg reménykedj hátha kinövöd 🤞
2020. dec. 4. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!