5 éve elvágtam a kezemben egy ideget, és azóta nem érzem a kezem egy részét, fog ez javulni?
Pont 5 éve, hogy véletlenül egy szikével oda nem figyelésből végighúztam a bal csuklómon egy szikét (kb. 4 cm hosszan) és sajnos eltalált egy ideget is. Az első hónapokban zsibbadt, nem éreztem, csak nagyon tompán. Most 5 év elteltével alig javult a helyzet, már csak a középső ujjamat és alatta egy kis részt érzek alig, nagyon tompa érzés minden érintés, és ahogyan nézem úgy néz ki, hogy a jobb kezemhez képest le van "fogyva" a bal kezem azon része, amit alig érzek.
Fog ez változni? Lehet valahogyan megoldás rá? Valamint tud ez hátráltatni hangszerek használatában (gitár)?
ez komolyan öt év után most jutott eszedbe?
orvosnál gondolom véletlenül sem jártál
gitár xd
Az idegek ugy tudom lassan ‘talalnak vissza a helyukre,’
Engem 1 eve csaszaroztak, egyik oldalt en se erzek kb semmit egy nagyonb teruleten a vagasnal.
5-ösnek van igaza.
Már az izom is sorvad, valószínűleg bénulás lesz a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!