Ha valaki felvágja a kezét,majd ő maga hív mentőt,akkor hova viszik? Simán ellátják a kórházba a sebet és hazaengedik vagy kötelező bevinni zárt osztályra?
Figyelt kérdés
Ne ertsetek félre, nem akarom ezt csinálni, csak ezen most így elgondolkoztam pakolaszas közben.2020. okt. 15. 20:45
1/4 anonim válasza:
Ha nem akarod ezt csinálni, akkor kezeltesd magad pszichiáterrel és pszichológussal, a falcolás komoly probléma.
2/4 anonim válasza:
Ha öngyilkosságra gondolsz akkor előbb ellátják aztán igen zartosztály. Ismerősöm gyógyszereket vett be. 2 hétig ott volt, több napig lekötözve alig tudta kihozni a családja. Nem jó buli.
3/4 anonim válasza:
ha szándékosan csinálja, szóval öngyilkossági kisérletről van szó, igen, beviszik pszichiátriai kezelésre.
4/4 anonim válasza:
Bizony beviszik akkor pszichiátriai kezelésre. Exem begyógyszerezte magát.. Húga hívta rá a mentőt. Kimosták a gyomrát, majd becsukták 2 hétre. Látogatni lehetett, de fel nem kelhetett..egésznap beszélni kellett pszichológusokkal stb.. Nem volt egy nagy ötlet tőle.. Én se szívesen jártam be hozzá, mert addigra már vége volt a kapcsolatnak, csak zsarolt, ha be se megyek hozzá akkor ha ki jön újra megteszi.. Így ott kellett ülnöm vele.. Na szóval nem volt jó élmény külső emberként sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!