Műtét után az altatásból mindenkit pofonnal ébresztenek fel??
Figyelt kérdés
Azt akarom kérdezni, hogy műtét után mindenkit pofonnal ébresztenek fel az altatásból??2020. okt. 11. 06:36
1/9 anonim válasza:
Már miért ébresztenének pofonnal?
2/9 anonim válasza:
Engem is óvatosan pofozgattak, nem durván, én nem vettem sertesnek örültem hogy felkeltem 🙂
4/9 anonim válasza:
Dehogyis, hát hol élünk! A protokoll szerint 1 vödör hideg vizet kell erre használni.
5/9 anonim válasza:
2 műtétem volt, 3x altattak eddig összesen, egyiknél se pofozgattak, de még csak nem is szólítgattak. Visszavittek a szobába, átraktak az "ágyamra", és magamtól ébredtem fel. Hol infúzióval, hol anélkül, de pulzoximeter mindig volt rajtam, de ennyi.
Az altató adagját nemhez, korhoz és testsúlyhoz mérik be.
6/9 anonim válasza:
5-ös
10 pofon után feladták, aztán átvittek majd felébred akkor magától jelszóval.
8/9 anonim válasza:
Altatás után KÖTELEZŐ felébreszteni az altatott személyt. Erre általában senki nem emlékszik. Addig nem viszik sehová, amíg fel nem ébredt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!