Mi történik, hogyha nem szedik ki a varratokat?
Szerdán volt egy balesetem, késsel mélyen elvágtam a hüvelyujjam, varrni kellett. Jövő hét pénteken kell majd varratszedésre mennem. De ugye ha valakinek akár csak hőemelkedése van, akkor be sem engedik a rendelésre. Na ilyenkor mi a helyzet? Akkor bent marad a varrat? Abból milyen baj lehet? :/
Félek, hogy addig bármi lehet még és nem engednek be egy esetleges hőemelkedés/láz miatt.
És ebből nem lenne baj? Mármint, hogyha túl sokáig van bent, nem tud belenőni, vagy bármi?
Buta kérdés, tudom, csak megijedtem.
Egyrészt nem valószínű, hogy hőemelkedéssel kiszűrnek, mert a homlokod hőmérséklete még bőven a limit alatt lesz.
Másrészt nagy bajod nem lesz a bennmaradó varrattól, de egy idő után kellemetlen lesz, fájhat.
Remélem nem lesz baj és bejutok majd a varratszedésre.
És ha fáj tőle, azzal gondolom semmit se lehet kezdeni addig, amíg ki nem szedik.
Jobbulást, és ne idegeskedj!:D
Az nem segít. Maximum elmész magándokihoz, aki kiszedi a varratot vagy ha van egészségügyben dolgozó ismerősöd, ő is hamar megoldja, hisz nem nagy dolog.
De szerintem se valószínű, hogy kiszűrik ha hőemelkedésed is van. Nálunk minden reggel megmérik a testhőmérsékletünk, múltkor 35,1 volt. Biztos teljesen jó adat:DDD
Köszönöm a válaszokat!
Igyekszem megnyugodni és remélem, hogy minden rendben lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!