Eltört a könyököm?
Figyelt kérdés
Beütöttem ma regel a könyököm az asztal sarkába. De annyira,hogy összeestem a fájdalomtól és levegőért kapkodva meg a sírás is rámjött. úgy néztem ki,mint aki mindjárt meghal. Pokolian fájt, annyira, hogy visszaemlékezni is rossz. Borzalmasam. aztán elkezdet zsibbadni a kezem alsó majd most feloraval később felső fele , azt hiszem ideg van ott és azonnal az üres után nagyon bedagadt egy kis rész kiállónak néz ki és lila , a kis ponton, ahol bevertem. még mindig nagyon fáj, félórája volt és zsibbad a kezem es nagyon faf. kinyújtani ki tudom de behajlitai nem ,mert fáj nagyon. mozgagni azért tudom. ezzel menjek orvoshoz van esély, hogy eltört? volt már valakivel ilyen?2020. szept. 8. 09:31
1/10 A kérdező kommentje:
meg annyi, hogy természetesen ma délután irány a doki de ameddig nem tudok menni suli miatt, addig próbálom megtudni:(
2020. szept. 8. 09:41
2/10 Ypszilon1980 válasza:
Suli helyett miért nem mész orvoshoz? Inkább szenvedsz addig is? Igen, van esély, hogy eltört vagy letört egy csontdarab, repedés is lehet, de reméljük csak ideget ért a nagy ütés és az is be tud duzzadni.
3/10 Pekka válasza:
Ha bedagadt és lila, akkor valami törés, repedés van a dologban. Szerintem sürgősségi, minél előbb.
5/10 anonim válasza:
Menj el most. Majd adnak papiet h nem logtal. Doga ugy sincs meg
6/10 anonim válasza:
Szolj ofonek, iskolaorvosnak, hogy engedjenek ki. Akar igazatonak is, ha ofo akadekoskodik
7/10 anonim válasza:
Azonnal menj az orvoshoz! Nem biztos, hogy eltört, de rosszabb is lesz ez még délutánig!
8/10 anonim válasza:
Nem biztos, hogy eltört, lehet más sérülés is, de csak röntgen, vagy CT fogja kimutatni, irány a baleseti sebészet.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Végigültem végül az óráim, elnézni elnézik de egyetemista vagyok és fontos volt:) Nem tört el de nagyon sokáig fájt. Utána még egy hétig is, ha valami hozzáért az fájt és beis lilult nagyon. Ott a könyöknél van egy ideg, amit alig véd valami, ezért fáj annyira, ha beütjük. Szerencsére minden oké volt nálam, köszi a válaszokat.
2020. szept. 24. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!