Szerintetek nem lesz komolyabb gond, ha elmegyek most
túrázni?
Figyelt kérdés
Konkrétan 2 órán belül lesz egy egyszerű túra programom apámmal,5 órás útvonal hegynek fel, de tegnap sikerült meghúznom a bal térdemet edzés közben. Azt reméltem jobb lesz reggelre. De nem lett jobb. Amikor teljesen kinyújtom a lábamat, akkor sántítok.
Szerintetek pihentetni kellene, vagy egy húzódás még nem akkora gond és pont hogy jobb lesz ha mozgok rá?
Távgyógyászokat, távdiagnosztizálókat az ezotéria kategóriában keress. Ha valaki azt válaszolja, hogy semmi bajod nem lesz, akkor már mész is. Aztán az illető mégis honnan tudja mi bajod van és lesz? Abból a 3 sorból amit itt leírtál? Én azt mondom, hogy kérdezz meg egy orvost, de ha te egy gyk-s ismeretlenre bízod az egészségedet, akkor hajrá, várd a válaszokat.
2020. aug. 22. 09:25
2/6 anonim válasza:
Baromsag menni. Arthat is, de mi van, ha a semmi kozepen ugy faj, hogy nem tudsz menni?
De ilyenkor csak a seta, kimeletes hasznalat szokott jo lenni.
2020. aug. 22. 13:16
3/6 A kérdező kommentje:
Végül nem mentem. Mindig le tudok döbbenni a milyen kedvesen bírnak egyesek egy nyomorult kérdésre reagálni. 1-es, ha tehetném inkább kalapáccsal esnék neki a térdemnek , minthogy újra végigolvassalak. 2-es köszi a jó indulatot.
2020. aug. 22. 18:05
4/6 anonim válasza:
1es vagyok, nem értem min sértődtél meg. Azon, hogy nem ajánlottam, hogy egy ismeretlen diagnosztizálása alapján dönts arról, hogy mész-e valahova? Hát ez valóban nagyon sértő és rosszindulatú, úgyhogy helyesbítek: máskor is a gyk-n kérd ki ismeretlenek véleményét az egészségügyi problémáidról, sokan vannak, akiknek más egészsége nem drága és bármit ajánlanak, nekik nem árt :)
2020. aug. 22. 19:40
5/6 A kérdező kommentje:
Talán arrogáns a megfelelő szó, amit használnék rád. EZ a probléma. A többit meg tudom érteni. Ami az egészségemet illet hétfőn megyek maszekba MRI-re és mindig fizetek a vizsgálataimra, mert kb nincs olyan, hogy magyar eü.
Lefáraszt a szájkarate.
Annyira magyar...
Mivel hirtelen kellett döntenem és nem akartam apámat megbántani, mert 1000éve nem látott jaaaajjjuramistenem bocsásdmeg', hogy fel mertem tenni egy buta kérdést.
Megfelel őkelmének a válasz? Vagy ebbe is bele akar kötni, hogy vehessek be még pár Xanaxot? Tudod léteznek itt a trollokon kívül mentális sérültek is. Azokat eszed reggelire merőkanállal. Kérlek kímélj meg, a kiporciózott adagomat belőled megkaptam, sok is volt. Jócca'.
2020. aug. 22. 21:10
6/6 anonim válasza:
Nekem aztán tökmindegy a válaszod, nem is vártam választ, én csak megjegyeztem, hogy én nem kérnék egy vizsgálat nélkül, 3 soros leírás alapján senkitől választ olyan egészségügyi problémára, ami romolhat is ha rossz választ kapok. További jó egészséget.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!